Skip to main content

A Kedvencdoktor megálmodói – azon felül, hogy állataiknak széleskörű, szakszerű, gyors állatorvosi ellátást nyújtson – hangsúlyozottan figyelembe vesszük az állatorvosi ellátásokkal sajnos szükségszerűen járó stressz és várakozás csökkentését. Ennek megfelelően kizárólag időpontfoglalás függvényében várjuk a pácienseket. Az időpontalapú rendszer nemcsak az állatorvosi rendelőben dolgozók napi munkamenetét vázolja fel előre, a tulajdonos is számtalan előnyét élvezheti, hiszen csökken a váróteremben és kezelőben töltött idő, elkerülhető a váróterem túlzsúfoltsága és a gazdi számára könnyen tervezhetővé válik az állatorvosi látogatás napja. Felhívjuk figyelmüket, hogy az időpontos behívást abban az esetben nem tudjuk tartani, ha a rendelőnkbe életveszélyes állapotban érkezik be a beteg, melynek azonnal, sürgősségi ellátásra van szüksége, ilyen esetben szíves türelmüket szeretnénk kérni!

Kibővítettük a védőoltási szolgáltatásunkat is, ennek lényegében a tulajdonosok igénynek megfelelően ún. oltási csomagok közül választhatnak, melyek lehetőséget adnak gyorsabb, pár perces oltási folyamatra vagy elegendő időt és konzultációt kínáló vakcinázási procedúrára is.
Igény szerint rendelőn kívüli ellátást is szívesen biztosítunk otthonában a lehetőségekhez mérten! A kutyák, macskák széleskörű és egyes

Időpontot foglalok